top of page

Wat we doen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Vaak ligt de oplossing voor iemand die in de knel zit voor het grijpen, maar worden er onevenredige administratieve eisen gesteld óf past de oplossing niet in de hokjes van het systeem. Het UitwijkTeam zoekt mee naar oplossingen die wél kunnen, om vastgelopen situaties in het leven van cliënten en de ingezette zorg snel vlot te trekken. Vaak is een kleine oplossing net dat zetje om de dominostenen de goede kant op te laten vallen.

mikado-1013878_1920.jpg

Onze 3 kernwaarden

Eenvoud in snelle actie:

We houden ervan om meteen te doen wat nodig is en het simpel en overzichtelijk te houden. Daar heb jij het meest aan en zo werken wij het prettigst. 

 

Een menselijk gezicht:

Wij hebben aandacht voor jóu en de vraag die je voor ons hebt, zodat we met plezier voor je aan de slag kunnen om precies díe oplossing te vinden die nodig is.

 

Integere autonomie:

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daardoor blijven we zuiver en onafhankelijk.

Missie

Wij ondersteunen maatschappelijke ondernemers met raad en daad, om hun cliënten efficiënter en sneller te helpen in crisissituaties en stabiliteit te ondersteunen.

Samenwerken en delen van elkaars netwerk, informatie, tijd en geld zorgt voor betere zorg, minder gedoe en snellere oplossingen.

Visie

Wij geloven in het butterfly-effect van ons werk: kleine acties die uiteindelijk een groot resultaat opleveren. Dit werkt omdat de mens en de hulpvraag voorop staan en wij geloven dat er altijd een oplossing is. Deze oplossingen zijn vaak simpel, goedkoop en geven vertrouwen. Hulpverleners en hun cliënt kunnen loskomen uit de vicieuze cirkel, zodat meedoen weer makkelijker wordt.
 

Wederkerigheid is binnen het netwerk van Het UitwijkTeam belangrijk: het zorgt voor een goede basis om met elkaar samen te werken.

Wij werken regio Rijnmond-breed, maar willen graag onze grenzen verleggen. We geloven erin dat deze manier van werken voor heel Nederland bruikbaar is én een verbetering!

bottom of page